Wisienka na torcie

Cennik i rozmiary

  • Średnica tortu: 16 cm/12h 250 zł

    Orientacyjna ilość porcji: 10/12

  • Średnica tortu: 18cm/12h 280 zł

    Orientacyjna ilość porcji: 15/18

  • Średnica tortu: 20cm/12h 310 zł

    Orientacyjna ilość porcji: 20/24

  • Średnica tortu: 23cm/12h 350 zł

    Orientacyjna ilość porcji: 25/30

  • Średnica tortu: 26cm/12h 410 zł

    Orientacyjna ilość porcji: 30/35

  • Średnica tortu: 30cm/12h 550 zł

    Orientacyjna ilość porcji: 40/42

cennik

Torty weselne

Zamówienia na torty weselne
Zamówienia przyjmowane są z minimum miesięcznym wyprzedzeniem. Terminarz ślubny szybko się zapełnia, a ilość sztuk jest ograniczona. Możliwa jest degustacja tortów, która przygotowywana jest na wynos.
  • Degustacja - 3 smaki do wyboru 80 zł

    6 słoiczków dla dwóch osób

UWAGA!
  • Torty piętrowe występują od 30 porcji – cena – 17zł/porcja
  • Torty 3D występują od 20 porcji – cena od 30zł/porcja uzależniona od trudności wykonania tortu.
  • Cennik uwzględnia torty obłożone kremem maślanym na bezie szwajcarskiej.
  • W cenie tortu występują ozdoby: małe kwiaty, cyfra, imię lub inny napis
  • Figurki z masy cukrowej w zależności od skomplikowanego wykonania – cena od 40 do 150zł
  • Torty z dużymi ozdobami np. figurki, kwiaty z masy cukrowej, kwiaty z papieru waflowego, żywe kwiaty, koronki – wyceniane są indywidualnie.
  • Większa ilość porcji niż proponowana w cenniku jest każdorazowo indywidualnie wyceniana.
cennik

Inne słodkości

BEZY
  • 10 porcji 230 zł
  • 15 porcji 300 zł
Do bezy dodajemy krem na bazie serka mascarpone i bitej śmietany 36%, pulpa z owoców oraz sezonowe owoce.
BABECZKI
Minimalna ilość zamówienia 12 szt wycena indywidualna.
KRUCHE CIASTECZKA
Minimalna ilość 12 szt wycena indywidualna.
CAKE POPS
Minimalna ilość 12 szt wycena indywidualna.
Jak zamówić tort?
  • Zamówienia przyjmowane są wyłącznie po dostarczeniu wiadomości e-mail lub telefonicznie.
  • Aby złożyć zamówienie – kliknij tutaj i wypełnij formularz kontaktowy.
  • Potwierdzenie zamówienie wysyłane jest bezpośrednio po wpłynięciu zadatku w wysokości 30% na numer konta bankowego.
  • Prosimy o przesłanie inspiracji w formie fotografii, które pozwolą na nakreślenie typu wymarzonego tortu
  • Zamówienia składane w ostatniej chwili przez kontakt telefoniczny – dopłata 40% do ceny pierwotnej tortu.